(päivitetty 12.5.)

LEIRITOIMISTO


Toimisto on avoinna:
Tiistaina 3.6. 08.00 – 23.00
Keskiviikkona 4.6. 07.00 – 23.00
Torstaina 5.6. 07.00 – 23.00
Perjantaina 6.6. 07.00 – 15.00

Toimisto sijaitsee Kylpylän päärakennuksessa vastaanottoa vastapäätä kokoustila Campuksessa. Leiritoimiston puhelin on 040 8655099.
Leiritoimisto on paikka josta hoidetaan asiat mm Ikaalisten Kylpylän suuntaan.

LEIRIPASSI

Leiriläiset jaetaan väriosastoihin: punainen, sininen, keltainen, vihreä. Jokainen väriosasto jakautuu tasoryhmiin: RR, TR, taso 1, taso 2 ja teho. Lisäksi on jokaisella osallistujalla henkilökohtainen numero. Väritunnuksella ryhmitetään osastot ruokaluun ja harjoituksiin menoaikataulun mukaisesti. Ensimmäiseksi menevät ruokaluun punaisen leiripassin omaavat leiriläiset. Seuraavaksi sininen jne. Samalla jaolla mennään harjoituksiin. Ensimmäisenä osastona ovat lähdössä punaiset tasoryhmät RR, TR, Taso 1, Taso 2 ja Teho. Seuraavassa lähtemässä ovat sinisen osaston tasoryhmät. Samalla jaolla toteutetaan myös Vesitropiikin käyttö aikataulun mukaisesti. Väriosastojen järjestys vaihtuu päivittäin. Keskiviikkona ovat ensimmäisenä siniset ja torstaina ovat keltaiset. Vihreät ovat pääosin sijoitettu majoittumaan etäämmällä oleviin kohteisiin ja se on otettu huomioon aikatauluissa.
Numeroa käytetään kirjatessa harjoitukseen osallistujia lähdössä ja maalissa.
Noudattamalla järjestystä vältytään turhalta odottamiselta sekä ruuhkilta.
LEIRIPASSIA ON PIDETTÄVÄ AINA MUKANA.


SAAPUMINEN LEIRILLE JA MAJOITTUMINEN

Leirille voi saapua klo 9 alkaen. Kylpylä on hyvin opastettu 3-tieltä. Saapuessasi Kylpylään pysäköinninohjaaja neuvoo pysäköinnissä ja majoitusinfon sekä leiritoimiston sijainnissa.
Majoitusinfo sijaitsee kuntoutumiskeskuksen (Wanha Ravintola) aulassa. Majoitusinfo on toiminnassa tiistaina 09.00–15.00, jonka jälkeen majoitusasiat hoidetaan leiritoimistossa.
Majoitusinfosta jaetaan seurapussit, jotka sisältävät leirilehden, leiripassit ja muun jaettavan materiaalin sekä majoitusohjeet ja avaimet majoitustiloihin. Lisäksi luovutetaan seurakohtaisesti kaikille osanottajille T-paidat. Seuran päähuoltaja/ohjaaja jakaa ne oman seuransa leiriläisille. Yksittäiselle leiriläiselle ei luovuteta omaa materiaalia seurapussista.


YHTEISET PELISÄÄNNÖT LEIRILLE

• Ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan
• Ole kaveri kaikille
• Noudata ohjaajien ja järjestäjien neuvoja
• Kerää omat roskasi
• Mene oheisohjelman mukaisiin kohteisiin ohjeiden mukaisesti.
• Yö on nukkumista varten
• Ole leirillä hymyssä suin